In urma finalizarii concursului de planuri de afaceri cu accent pe inovare sociala pentru studentii de la master inscrisi in GT al proiectului ”Studenti mai bine pregatiti pentru viitor (UPG Ploiesti)”, derulat in perioada 25.05.2021 – 15.07.2021, publicam rezultatele concursului.

In cadrul concursului au transmis planuri de afaceri cinci masteranzi. Evaluarea fiecarui plan de afaceri a fost realizata de catre o comisie formata din trei profesorii coordonatori stiinte economice din cadrul UPG Ploiesti, rezultatul final fiind media aritmetica a celor trei punctaje acordate.

Studentii premianti sunt rugati sa completeze si sa semneze cererea pentru plata premiului si sa o transmita prin e-mail la adresa upg@practica-studenti.ro pe modelul anexat, insotita de un extras de cont sau captura de ecran de pe aplicatia de mobile banking in care pot fi verificate datele, respectiv numele si contul. Plata premiilor se va face NUMAI prin transfer bancar in contul PERSONAL IN LEI al participantului. Nu se pot face plati in numerar, plati in conturi in valuata, sau in contul bancar al unei alte persoane.

Felicitari studentilor premianti si succes studentilor de la licenta in cadrul concursului de planuri de afaceri cu accent pe inovare sociala!