image
image

Soft Tehnica

Noi suntem Soft Tehnica și din 2004 însuflețim idei, nevoi și afaceri îmbinând tehnologia cu experiența oamenilor și oportunitățile.
Clienții noștri ne-au provocat de-a lungul timpului să găsim soluții la cele mai specifice nevoi, fie că vorbim de dezvoltare software, dezvoltare și consultanță de business și produse.
Misiunea noastră este să ne investim experiența și competențele extensive în a aduce impact pozitiv în comunitate, oameni, business-uri.
image
image

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești are ca principală preocupare să ofere tinerilor programe de studii variate, în concordanță cu nevoile forței de muncă actuale.
Are 26 de programe de studii pentru ciclul de studii universitare de licență, 28 de programe de master universitar si 4 specializari doctorat.
În cadrul Universității sunt 5 facultăți: Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică, Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie, Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Litere şi Ştiinţe.
Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este o instituţie de învăţământ superior de interes public, de stat, acreditată si certificate de ARACIS ca “|Instituţie de invăţământ superior cu grad ridicat de încredere”.